DK
Dansk
DK
Dansk
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
DK
Dansk
DK
Dansk
GB
English
DK
Dansk
DK
Dansk
GB
English
KAPCSOLAT
Lorem ipsum
DK
Dansk
DK
Dansk
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Hvad er et exit games?
Et Exit games handler om at slippe ud af et rum på under 60 minutter ved at løse diverse gåder og opgaver som udfordrer både dine færdigheder og din logik.

Hvor svære er spillene?
Du behøver ingen speciel viden for at løse opgaverne, opfindsomhed og logik er det vigtigste. Jo flere personer der er på teamet jo mere sandsynligt er det, at en spiller fra teamet har den nødvendige viden, da to hoveder er bedre end et.  To personer er dog nok for at kunne løse opgaverne, men det vil blive sværere. Vær opmærksom på at jo flere personer, som er på teamet, jo vigtigere er det at koordinere både kommunikationen og spillestil, hvilket betyder at det er vigtigt at man skal løse opgaverne sammen og kommunikere så meget som muligt.  Spillet er en god form for team building øvelse også. 

Hvilket sprog vil blive brugt I spillet?
Dette spil har ingen krav til sprog kundskaber. Hvis der er behov for hjælp, vil der være billeder og tegninger til hjælp. Dette spil er underholdene for alle nationaliteter.

Hvilke specielle begivenheder kan ExitGames stå for?
ExitGames er en oplagt mulighed for fødselsdage, en date, et team building event, en polterabend eller for bare at starte en god stemning før en fest.

Hvor kan du finde Exitgames?
1310 Copenhagen Fredericiagade 30
Transport:
-Bus: Linie 1A, stop Fredericiagade
-Metro: Kgs. Nytorv, herefter 5 minutters gang
-S-tog: Østerport, herefter 5 minutters gang

Hvor mange personer kan der være i hvert rum?
I ”Taken” rummet kan der maksimalt være 6 personer, i ”Ocean’s Casino” rummet kan der være 5 personer, og i ”Grey’s room” kan der være 2 personer.

Hvad hvis antallet af personer som ønsker at deltage i dette overskrider den maksimale kapacitet for rummene?
I dette tilfælde kan vi kontaktes enten pr. mail eller på telefon, hvor vi vil forsøge at opfylde jeres krav. Vi kan i alt have 13 personer på samme tid, men kontakt os gerne for en sådan anmodning på forhånd.

Hvordan kan man betale?
Der kan betales via hjemmesiden. Ved fremmøde kan der betales med kort, kontanter eller MobilePay.Det er et live event og vi har derfor et skema vi bliver nødt til at følge, så kom meget gerne til tiden. :)